Despre încredere

Cât de importantă este încrederea? Cum se obține ea? E bine să avem încredere în oameni? Oare o să ne trădeze vreodată?

Multe întrebări ne putem pune cu privire la acest subiect. Toți am fost dezamăgiți cel puțin o dată în viață pentru că am acordat încredere unor persoane care nu meritau sau care nu erau pregătite să ne asculte și să ne înțeleagă și ne-au trădat. E o parte din viață, e o lecție de viață pe care am primit-o într-un mod dur.

Încrederea se câștigă în timp; nu poți să-i povestești unei persoane cu care abia te-ai cunoscut despre dramele tale personale. Eu cel puțin n-aș putea face niciodată acest lucru. E bine să fim precauți la început, nu să ne avântăm direct și să zicem totul despre noi. Asta nu înseamnă că mințim sau că suntem falși, doar ne protejăm pe noi înșine de ceea ce ni s-ar putea întâmpla dacă am fii prea sinceri.

E foarte bine să ne facem prieteni noi, dar la fel de important este să-i păstrăm pe cei vechi, deoarece ei ne cunosc deja foarte bine și ne-au câștigat deja încrederea. Uneori poate fi obositor să ne facem noi prieteni, alteori relaxant, depinde și de cât de ușor ne e să povestim despre noi unor persoane noi.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Despre încredere&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s