Cât de stresant e să ai o umbrelă împrumutată

Se întâmplă uneori să-ți pierzi umbrela, sau să ți se rupă, sau să o uiți acasă… sau să nu ai o umbrelă. Și se mai întâmplă să dai peste persoane binevoitoare care vor să te ajute atunci când plouă torențial și tu ai nevoie de o umbrelă… și întâmplător să aibă o umbrelă în plus.

Toate bune și frumoase până acum, ai primit umbrela, ai folosit-o, ai pus-o la uscat. A venit timpul să i-o înapoiezi omului. Și într-o zi o iei cu tine la școală, în ideea că vei trece pe la el după ce ieși de la școală. Fiind o umbrelă din-aceea mare, care nu se poate aduna, nu poți să o pui pur și simplu în geantă, așa că o lași la vedere.

Și dragii tăi colegi o văd și o iau pentru a se juca cu ea, iar tu ești îngrijorat să nu se întâmple ceva cu ea. Dacă era a ta n-aveai nimic, dar așa? Cum să mergi să-i zici: ”Scuze, ți-am rupt umbrela”? Omul a fost drăguț, ți-a împrumutat-o când aveai cea mai mare nevoie, iar tu i-ai rupe-o. Așa că trebuie să ai mare grijă de ea, ca de orice alt obiect împrumutat. Și totuși ți-e rușine să le zici colegilor: ”Lăsați-mi umbrela în pace, trebuie să o înapoiez ÎNTREAGĂ!”. Și te resemnezi, și aștepți… poate, poate o să termine de jucat cu ea. Și te întrebi mereu în gând: ”Ce poate fi așa de interesant la o umbrelă, de nici după 10 minute nu s-au plictisit de ea?” Și timpul trece, și tu te prefaci că mă asculți când vorbesc cu tine, și defapt gândul tău e în altă parte… și te uiți spre mine, dar nu mă vezi, că te uiți în spatele meu. Și într-un final o pune jos 🙂 Ce bine! Defapt nu, stai, nu judeca pripit… uite, vine un alt coleg să o ia și să se joace cu ea. ”Of, Doamne, e doar o umbrelă!”

Și în sfârșit intră proful în clasă, iar umbrela rămâne din nou abandonată în spatele clasei. Până la urmă totul s-a terminat cu bine, umbrela e întreagă, iar la finalul zilei vei putea merge să o înapoiezi. Dar aventura încă nu s-a încheiat, cine știe ce se va mai putea întâmpla pe drum? Eu sper să nimic, dar niciodată n-ai de unde să știi! :))

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Cât de stresant e să ai o umbrelă împrumutată&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s