Să călcăm hainele

GC2910_20-U1P-global-001Chiar dacă nu toată lumea recunoaște, pe toți ne interesează felul în care arătăm și cum suntem văzuți de către ceilalți.În acest sens, cu toții ne dorim o garderobă diversificată, elegantă si de cele mai multe ori cât mai mare. Dar pentru a arăta bine nu este nevoie doar de haine, este nevoie ca acestea să arate cât mai bine. Călcându-le, aceastea căpăta un aspect total nou, mai frumos și mai elegant. De aceea călcatul hainelor este important și poate fi de mare ajutor în viata socială, ajutându-ne să fim cât mai eleganți.

Dintre activitățile pe care orice femeie trebuie să știe să le facă la casa omului, trebuie să menționăm, printre cele legate de curățenie și de făcut mâncare, și călcatul hainelor. Mie personal îmi place să calc hainele, deși recunosc că o las pe mama de cele mai multe ori pentru că eu nu prea sunt mulțumită de rezultate… și din comoditate.

Și acum să vă învăț cum se calcă hainele (că parcă eu aș fi o expertă, iar voi nu știți). Pentru a călca haine ai nevoie de o stație de călcat (sau fier, că tot aia-i), de o masă de călcat și de accesorii pentru fierul de călcat. În caz că nu aveți o masă specială pentru călcat puteți folosi o măsuță obișnuită, sau puteți găsi o masă de călcat la preț mic, nu e neapărat să fie scumpă ca să fie bună. Ce trebuie să faceți acum: pregătiți masa, întindeți haina dorită pe ea, luați fierul de călcat încălzit în prealabil si îl treceți peste suprafața dreaptă a hainei… și apoi repetați operațiunea pe toate părțile hainei. Aveți grijă să fie perfect întinsă și să nu lăsați urme!

Și asta e tot, sper că tutorialul meu v-a fost de mare folos!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s