Aspiratoare

FC8651_01-IMS-ro_ROAspiratoarele sunt foarte folositoare la casa omului și ajută foarte mult la curățenie. Dacă mai demult trebuia să mături pe jos, acum mult mai ușor iei aspiratorul și faci curățenie. Practic, rapid și eficient, ce să-ți dorești mai mult de atât?

Nu sunt eu tocmai persoana căreia să îi placă să facă curățenie, dar fac atunci când situația o cele (cam o dată pe săptămână, sâmbăta de obicei). Totuși trebuie să recunosc că aspiratorul ne ușurează mult munca… ce s-ar întâmpla dacă ar trebui să mătur toată casa? Cred că așa abandona și aș lăsa mizeria așa.

De-a lungul timpului s-au inventat diferite tipuri de aspiratoare, unele mai ușor de folosit și mai eficiente decât altele: aspiratoare obișnuite, aspiratoare cu sac, aspiratoare fără sac, aspiratoare cu apă, fără apă, etc. Important e ca aspiratorul să funcționeze așa cum trebuie și să-și facă treaba, în rest nu mai contează (cel puțin asta e părerea mea).

Aspiratorul e unul din electrocasnicele de care femeile din ziua de azi nu se pot lipsi… zic femeile pentru că în general ele sunt cele care fac curat, dar mai sunt și excepții de bărbați care se ocupă de curățenie, și care au tot respectul din partea mea.

Deci și în concluzie, dacă nu aveți aspirator, cumpărați-vă… bine, bine, știu că toți aveți, că doar văd și eu în ce lume trăim. Dar totuși, zic că poate nu aveți. Și drăguț ar fi să mă gândesc și la cei cărora li s-a stricat aspiratorul, cred că mare necaz e acesta pentru că deja fiind învățat să aspiri, ar fi greu să te trezești că de acum trebuie să mături.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s