Magazine online vs magazine obișnuite

1236391_378478642279555_1072127034_nÎn ultimul timp magazinele online iau tot mai mult amploare. Acestea se înmulțesc pe zi ce trece datorită încrederii de care se bucură acestea în rândul oamenilor în ultimul timp. Oamenilor, mai ales tinerilor, le place să petreacă foarte mult timp pe internet, ei devenind mult mai comozi decât mai demult. Păi cred și eu că e mult mai comod să stai în fotoliu și să cauți în liniște produsele dorite, să le comanzi și să le  aștepți direct acasă decât să te deplasezi până la magazin, unde poate nici nu o să găsești ce cauți.

Un astfel de site care s-a dezvoltat foarte frumos în ultimul timp este magazinul on line Shopidoki. Să luăm ca și exemplu periuța oral b de la Shopidoki. După cum putem observa, dacă intrăm pe site și o căutăm, o să găsim o grămadă de versiuni ale acestei periuțe, în diferite forme și la diferite prețuri. Astfel, nouă ca și clienți ne va fi mult mai ușor să ne alegem produsul care ni se pare cel mai potrivit pentru noi. Într-un magazin obișnuit, dacă vom căuta acest produs vom găsi cel mult 3 versiuni ale acestuia, deoarece fizic nu au loc unde să le pună pe toate, și le vor alege doar pe cele mai comune dintre ele.

Într-un magazin online putem găsi toate tipurile de produse, dintre cele mai diferite. Astfel, vom găsi de la mixerul Braun până la sucul Pepsi, de la produse de îngrijire personală până la produse textile pentru casă, de la produse alimentare până la produse naturiste, și lista poate continua așa la nesfârșit.

Până la urmă, fiecare poate să își cumpere produsele de unde vrea și de unde i se pare cel mai ușor, accesibil și ieftin, pentru că, vorba aceea: ”fiecare cumpără pe banii lui ce vrea el”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s