Despre paranormal

Haideți să vorbim astăzi puțin despre paranormal. Cu toții am auzit de tot felul de fenomene care nu pot fi explicate altfel decât recurgând la ideea de paranormal. Eu personal nu cred în așa ceva, dar sunt unii oameni care sunt siguri că li s-a întâmplat să audă sau să vadă lucruri ciudate. Eu sunt genul de persoană care până nu vede nu crede, oricât i s-ar povesti și oricâtă încredere ar avea în ce îi spun anumite persoane.

Așadar, fenomenele paranormale reprezintă și subiectul principal al multor cărți, filme sau seriale îndrăgite de foarte multe persoane. Dar aici vorbim despre ficțiune, nu despre lucruri care s-au întâmplat în realitate. De aici observăm atracția oamenilor de tot ce e paranormal. Oamenii își doresc parcă să creadă că aceste fenomene există, și în lipsa unora reale se bucură de ficțiunea creată pe această temă.

Într-un articol scris de mine și o prietenă o să găsiți părerea unor oameni pe care i-am întrebat ce părere au despre fenomenele paranormale, dacă ele există sau nu, și vă invit și pe voi să vă spuneți părerea în comentarii, aici sau în articol.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s