Continuarea poveștii (1)

lenjerie_body_effect_control_body_510199-cobaltoA fost odată ca niciodată o prințesă și un prinț. Și prințesa și prințul locuiau într-un palat mare și încăpător… Defapt despre ce tot vorbesc eu aici? Sunt fix aceiași oameni despre care v-am povestit aici, care și-au concediat toți angajații pentru că voiau să aibă mai multă intimitate, considerând că pot să se ocupe singuri de tot ce e nevoie în palat.

Și vă spuneam că prințul i-a cumpărat prințesei vreo câteva aspiratoare pentru a face curățenie. Ei bine, până la urmă bietul prinț a ajuns ca el însuși să facă cu aspiratorul în tot palatul deoarece prințesa era prea ocupată să-și facă unghiile cu ojă. Cam asta pățești dacă ești prea bun, își zicea prințul. Dar el o iubea prea mult pe prințesă, așa încât în timp ce ea vizita toate magazinele online în căutare de haine, el se ocupa de curățenie. Într-o zi prințesa și-a cumpărat un costum de baie întreg, care arăta exact ca cel din poză. Prințului i-a plăcut foarte mult, așa că prințesa a continuat să se uite după haine pe internet. Într-o altă zi, prințul a surprins-o uitându-se după rochii cocktail și rochii de vară, și abia așteaptă să o vadă îmbrăcată cu ele. Parcă merită să facă orice sacrificiu pentru femeia pe care o iubește atât de mult.

Și uite așa prințul e fericit, iar prințesa și mai fericită decât el. Din când în când îl mai ajută și ea la curățenie, dar asta se întâmplă destul de rar, și doar ștergând praful, deoarece i se pare cam greu să aspire… aspiratorul e prea greu pentru mânuțele ei fragile de prințesă.

Puteți citi continuarea aici.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Continuarea poveștii (1)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s