Poveste cu aspiratoare

FC7008_01-IMS-ro_ROA fost odată ca niciodată un prinț și o prințesă. Și locuiau ei într-un palat frumos așa cum doar în povești vezi. Și palatul ăsta mare și frumos era înconjurat de un râu care să-i țină la distanță pe toți inamicii și musafirii nepoftiți care ar fi vrut să le facă rău.

Mai demult ei aveau mai mulți servitori care se ocupau de tot ce era nevoie, dar prințesa a hotărât într-o zi că nu mai are nevoie de nici unul dintre ei, deoarece ei îi place să facă de mâncare și să facă curățenie, și nu îi place ca cineva să se amestece în treburile ei. Așa că servitorii au trebuit să plece, deoarece nu mai era nevoie de ei… și și-au găsit alți prinți pe care să îi slujească.

Văzându-se singură în tot palatul ăla mare, prima dată prințesa s-a bucurat de intimitate. După ce au trecut câteva zile, praful a început să se aștearnă pretutindeni, iar prințesa a trebuit să se apuce de făcut curățenie. Noroc cu prințul care a intrat pe un magazin online de produse electrocasnice și i-a cumpărat prințesei toate ustensilele de care aceasta avea nevoie, ba chiar mai mult de atât. I-a cumpărat acesteia un aspirator cu aburi, un aspirator vertical și un aspirator cu filtrare prin apă pentru a se asigura că acesteia îi va fi foarte ușor să se ocupe de curățenie.

Și chiar așa este, prințesa este foarte încântată de toate aparaturile pe care i le-a cumpărat prințul și este sigură că a ales metoda potrivită atunci când s-a hotărât să-și concedieze toți servitorii. Și uite așa, prințesa și prințul au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit.

Continuarea poveștii aici

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Poveste cu aspiratoare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s