Ceasuri inteligente

smartwatch-samsung-gear-2-orange-172154În ultimul timp am observat că sunt la modă ceasurile inteligente. Acestea sunt niște invenții relativ recente. Nu știu prea multe despre aceste ceasuri deoarece le-am descoperit de curând, dar presupun că sunt foarte „inteligente”, așa cum le zice și numele, la cât sunt de scumpe. Prețurile pornesc de la câteva sute de lei, iar limita de sus nu cred că există, la fel ca în cazul oricăror produse de acest tip, deoarece se inventează tot timpul diferite variante mai speciale de lux pentru persoanele care nu au ce să facă cu toți banii lor și se hotărăsc să investească în obiecte cum ar fi ceasurile sau telefoanele.

Unele dintre cele mai cunoscute ceasuri inteligente sunt Samsung SmartWatch. Acestea se găsesc în mai multe modele și pe mai multe culori, diferența de preț venind din diferența îmbunătățirilor pe care le are. Astfel, cel mai ieftin ceas depășește cu puțin suma de 600 de lei, în schimb ce cel mai scump ajunge până în jurul sumei de 1500 lei.

Un ceas este aproape la fel de performant ca un telefon mobil, el are chiar și cameră de fotografiat… lucru de care nu te-ai aștepta în mod normal de la un ceas. De asemenea, acestea sunt compatibile cu sistemul de operare Android, au memorie internă și memorie RAM… și multe alte îmbunătățiri.

Ceva îmi spune că în curând nu vom mai avea voie cu ceasuri la examene, deoarece profesorilor le va fi frică că copiem cu ajutorul lor… nici măcar cu ceasuri damă Fossil; pentru că n-are de unde să știe că nu e un ceas inteligent.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s