La cumpărături de haine

Când mergem la cumpărături, întotdeauna ne dori să cumpărăm produse de cea mai bună calitate la prețuri cât mai mici. Și mi se pare normal să fie așa, deoarece resursele noastre materiale sunt limitate. Dintre 2 perechi de încălțăminte online care arată fix la fel și sunt de aceeași calitate, eu întotdeauna i-aș alege pe cei mai ieftini… indiferent de firmă. Totuși, aici apare o problemă deoarece în principiu un produs de la o firmă cunoscută e de mai bună calitate decât unul de la o firmă necunoscută. Dar nu întotdeauna este așa, depinde foarte mult de la caz la caz.

Unii oameni caută bluze de damă, alții caută blugi bărbați ieftini, pe unii îi interesează prețul iar alții nu au nici o limitare, unii caută o anumită culoare sau o anumită structură… lucrurile astea diferă în funcție de persoana care caută, de dorințele și aspirațiile ei, de situația materială sau de cât e dispusă să cheltuiască, de cât de mare nevoie are de un anumit obiect de vestimentație în acel moment.

Unii cumpără pentru ei înșiși, alții cumpără pentru partenerul de viață, pentru copii, familie sau prieteni. Atunci când cumpărăm pentru altcineva e mai complicat deoarece nu avem de unde să știm cum fa sta o anumită haină pe cineva, dacă nu e cu noi ca să probeze. Cam asta ar fi și problema cu magazinele online, vedem produsul doar în poză și nu putem să simim structura sau să probăm. Totuși, un avantaj este că majoritatea magazinelor online acceptă să le trimiți produsul înapoi într-un anumit interval de timp dacă dintr-un anumit motiv nu îl mai dorești.

banner-new-cat-piele-naturala-iunie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s