Mergem la muncă

logo-angajatori-de-topOamenii merg la muncă pentru că au nevoie de bani. Majoritatea oamenilor dacă nu ar avea nevoie de bani nu s-ar mai obosi să se trezească dimineața pentru a merge la muncă. Totuși există și oameni care iubesc ceea ce fac și care ar merge și dacă banii nu ar fi o problemă… pentru atmosfera de la lucru, pentru bucuria și satisfacția că au realizat ceva. Eu cred că aceștia sunt cei mai câștigați oameni.

Ne petrecem cel puțin 8 ore pe zi la lucru, iar când venim acasă tot la problemele de la lucru ne stă capul, ceea ce înseamnă că suntem conectați la locul de muncă aproape toată ziua. Dacă ne place ceea ce facem, înseamnă că am făcut alegeri corecte în trecut. În schimb, dacă nu ne place ceea ce facem, atunci viața noastră este un chin… pentru că singurul motiv pentru care mergem la muncă sunt banii, dar tot timpul ăla ni-l irosim făcând ceva ce urâm sau ceva ce în mod normal nu am face.

De asta eu cred că fiecare dintre noi trebuie să ne gândim foarte bine ce vrem să facem cu viața noastră de când suntem încă tineri, pentru a nu ajunge în ipostaza în care sunt majoritatea oamenilor care nu au curajul să-și asume propriul destin. E simplu, dacă faci alegerile potrivite o să fie bine, dacă le faci pe cele greșite nu o să fie. Dar corect și greșit e relativ, deoarece pentru fiecare persoană acestea sunt diferite, țin de gusturile și așteptările fiecăruia.

Cu alte cuvinte, dacă îți cauți un loc de muncă… caută cu foarte mare atenție. Aplică la joburile care ți se par potrivite cu aptitudinile și pregătirea pe care o ai, dar și cu dorințele tale și posibilitatea împlinirii personale. Dacă ești din Oradea caută locuri de muncă Oradea, dacă ești din Bacău caută locuri de muncă Bacău, iar dacă vrei să găsești oferte de muncă în Arad, caută locuri de muncă Arad… iar dacă ești dintr-un alt oraș caută locuri de muncă din orașul tău. Și alege cu grijă, viitorul tău depinde de această alegere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s