Credite

Pasi-solicitare-imprumut-opNu prea încurajez eu lumea să își facă credite, dar în anumite cazuri chiar este nevoie de credite. De ce zic că nu încurajez? Pentru că o să te obișnuiești cu stilul acesta de viață în care ești tot timpul dator, tot timpul o parte din banii tăi îți zboară din buzunar înainte să ajungă acolo. Dar creditele au și ele avantajele lor, sunt momente în care un credit este singura soluție de a ieși dintr-un impas. Puteți apela la credite Provident (că tot li se face atâta reclamă la televizor), și puteți beneficia chiar și de imprumuturi fara garantii.

Când recomand eu creditele? Atunci când sunteți într-o situație de impas, când nu mai aveți ce altceva să faceți, când aflați că aveți o problemă de sănătate și aveți nevoie de mulți bani, când vreți să vă cumpărați un apartament sau o casă, sau când vreți să faceți o investiție pe termen lung și nu aveți destui bani. De asemenea, majoritatea firmelor mari au credite, pentru că pentru a se dezvolta, la început, au nevoie de foarte mulți bani, după care ajung să-i recupereze.

Dacă privim la nivel macroeconomic, fiecare țară împrumută constant anumite sume de bani… este ceva obișnuit, chiar și doar pentru siguranță. De exemplu, este foarte bine știut faptul că România a împrumutat bani de la Fondul Monetar Internațional. Dacă se practică la nivel macroeconomic, atunci este normal că funcționează și la nivel microeconomic.

Desigur, fiecare știe cel mai bine dacă în situația în care se află el e bine să își facă un credit, sau e mai bine să se descurce singur.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s