Carduri

card-pvc-hospital-blue-printcardCarduri, carduri, carduri…
peste tot numai carduri.
Mergi la magazin:
smart card;
la bancă:
carduri de plastic.
Diferite culori,
diferite modele,
doar să te atragă
și să te convingă
să cumperi de la ei.

Cardurile sunt noua modă. Dar oare cum se fac ele? Ei bine, există așa numita imprimantă Zebra cu ajutorul căreia puteți printa în cel mai scurt timp carduri cu imprimare automată pe ambele părți. Bineînțeles, prima dată trebuie să aveți bucățile de plastic, le introduceți în mașinărie, iar de acolo iasă gata printate, numai bune de dat clienților.

Cardurile astea se găsesc pe toate culorile și modelele, sunt micuțe și ușor de folosit. Acestea reprezintă o foarte bună metodă de marketing, deoarece fidelizează clienții și îi convinge că revină cât mai des în magazinul (benzinăria, farmacia, sau orice altceva) în care aplicați această metodă. Unele magazine crează oferte speciale doar pentru clienții fideli ai magazinului respectiv care dețin un card de fidelitate, și astfel sunteți încurajați să vă faceți și dumneavoastră dacă nu aveți încă unul.

Având cardurile respective, compania știe tot timpul cine ce a cumpărat și când, în valoare de cât este factura. Toate aceste date sunt stocate în calculator, iar compania își poate face diferite statistici, și cu ajutorul acestora planuri pentru viitor. Dacă observă că o metodă nu funcționează, vor putea să încerce o altă metodă și tot așa până când o găsește pe cea mai potrivită.

Acestea sunt tehnici de marketing; în marketing nimic nu este sigur, tot timpul trebuie să încerci diferite metode până când o găsești pe cea potrivită pentru firma ta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s