Decorațiuni interioare

prologue-lanseaza-retro-boutiqueCu toții ne dorim ca interiorul locuinței noastre să fie primitor și aranjat cu foarte mult bun gust. Ei bine, aici contribuie vopsirea pereților în culori care să se asorteze cu mobilierul pe care îl vom așeza în respectiva cameră și modul în care obiectele de mobilier sunt așezate în cameră. Dar pe lângă asta, la crearea unei locuințe primitoare contribuie foarte mult și decorațiunile interioare.

Când vorbim de decorațiuni interioare, ne gândim la tot ce ține de tablouri, vase din ceramică, ghivece cu flori, sfeșnice și felinare și orice altceva este pus acolo doar de decor. Toate acestea trebuie să fie în acord cu camera, să se asorteze și să creeze iluzia faptului că exact acela este locul unde ar trebui să fie, iar dacă lipsește de acolo peisajul pare gol.

Un lucru foarte important este și păstrarea unui aer de simplitate. Dacă locul este plin cu foarte multe decorațiuni, acesta dă impresia de kitsch și de aglomerare de obiecte, iar efectul nu este cel dorit; nu vă veți simți bine în acea încăpere.

Uneori simplitatea este cea mai bună. Un singur tablou pe un perete va arăta mult mai bine decât 5 tablouri pe același perete, deoarece nu suntem la expoziție. Desigur, dacă vreți să vă faceți o cameră plină doar cu tablouri nu este nici o problemă, dar nu vă recomand să vă transformați camera de zi într-o galerie de artă.

Defapt, gusturile nu se discută. Dacă dumneavoastră vă simțiți bine în casa dumneavoastră, asta e tot ce contează. Niciodată nu va fi mulțumită toată lumea, dar dumneavoastră locuiți acolo, iar ceilalți vin doar în vizită.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s