Continuarea poveștii (6)

showImage (1)Continuarea poveștii de aici.

S-au întors din vacanță de mai mult de o lună. Vă întrebați cine? Desigur că prințul și prințesa, care au plecat într-o croazieră în Caraibe, de unde s-au întors veseli și plini de viață. și s-au reacomodat cu palatul lor mare și primitor.

După ceva timp de când s-au întors, prințesa a început să se gândească să reamenajeze holul principal, prima încăpere în care intră orice persoană pentru prima dată în castel.

– Prințule, m-am plictisit de cum arată holul acum, ce ai zice să-i aducem niște îmbunătățiri… nu știu, să facem ceva să arate schimbat. M-am plictisit de aceeași priveliște de fiecare dată când trec pe aici.

– Bine, prințesa mea dragă, dorința ta e poruncă pentru mine. Ce ai zice să mergem la un magazin de construcții și amenajări interioare, și să vedem ce ne atrage atenția și poate chiar să cumpărăm?

– Te iubesc, prințul meu, o idee minunată!

Și astfel cei doi s-au hotărât să meargă la cumpărături. După ce au privit o grămadă de lucruri, până la urmă s-au întors acasă cu un taburete și cu două canapele Elvila. Prințesei i-au plăcut așa de mult încât nu s-a putut hotărâ pe una singură, așa că au luat una albastră și una crem. Erau cât pe ce să cumpere și colțare extensibile, dar prințul a reușit să o tempereze pe prințesă, spunându-i că nu au unde să mai pună încă un colțar.

Când au ajuns acasă, au aranjat cu grijă noile obiecte cumpărate la locul lor.

– Nu-i așa că arată minunat?

– Așa e, prințeso, ai gusturi foarte bune! Se potrivesc perfect!

Și uite așa prințul și prințesa au reușit să facă niște modificări interioare azi. Oare ce va mai urma? Am auzit că prințesa nu se simte prea bine… dar e doar un zvon. Ce se va întâmpla, veți afla data viitoare.

Continuarea o găsiți aici.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Continuarea poveștii (6)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s