Salary calculator

logo.hrp_ (1)Tot navigând pe internet, am dat peste diferiți termeni în engleză cum ar fi salary calculator, time tracking software sau hr consulting și nu știam ce înseamnă. Astfel, după ce l-am aflat semnificația, m-am gândit că poate mai sunt și alți oameni care au dat de acești termeni și nu știau ce înseamnă sau care vor să învețe lucruri noi (sau, după caz, să râdă de mine că nu știam înainte).

Salary calculator este un sistem cu ajutorul căruia puteți calcula salariul net știindu-l pe cel brut, sau pe cel brut știindu-l pe cel net, în cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul acestui calculator puteți realiza calcule ipotetice referitoare la facilitatea fiscală, pentru a analiza cât mai complet structura costului pachetelor salariale. Astfel veți afla informații cu privire la componența pachetului, precum și a taxelor individuale, respectiv ale companiei. De asemenea, dacă vă interesează, puteți avea acces și la formulele cu ajutorul cărora s-au efectuat calculele.

Time tracking software este o categorie de software pentru computer care permite utilizatorilor să termine task-urile în timp record. Acest software este foarte utilizat mai ales în marile companii, deoarece gestionează timpul de lucru al angajaților. Cum funcționează? Se introduce fluxul de lucru în acest program, pauzele, și timpul de lucru, precum și sărbătorile legale, lucrul de noapte, etc. iar de aici programul își face singur treaba.  Aceasta este mai mult decât o interfață, ea oferă o nouă perspectivă de gestionare a timpului.

HR consulting România (prescurtare de la human resource) – aceștia realizează o expertiză în diferite domenii, iar consultanții vă pot ajuta cu soluțiile cele mai potrivite pentru firma dumneavoastră.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s