Ultima parte a poveștii

canapea-jasmine (1)Continuarea poveștii de aici.

Micul prințișor a împlinit deja vârsta de 2 anișori. Deja a început să vorbească și să meargă, iar pe zi ce trece e tot mai îndemânatic și mai priceput. Viața prințului și a prințesei s-a schimbat cu totul, acum cea mai importantă persoană din viața lor este micul prinț. Micuțului îi place să se joace și să asculte povești citite sau spuse de către părinții lui. Acesta este foarte fericit atunci când întâlnește noi copii cu care să se poată juca.

Într-una din zile, prințul și prințesa s-au gândit să mai facă niște renovări interioare deoarece s-au plictisit de cele două canapele și vor să cumpere o canapea extensibilă, așa că l-au luat pe micul prinț și au plecat la cumpărături. În drum spre casă au dat de un parc pentru copii, iar copilul lor a fost cel mai fericit jucându-se cu copii de vârsta lui… defapt copiii erau puțin mai mari decât el, dar nu a avut nici un fel de problemă în a se impune în fața lor, vrăjind toate fetele cu frumusețea lui desăvârșită.

După această întâmplare minunată, atunci când au ajuns acasă, micuțul a adormit instant pe noua lenjerie de pat pe care prințesa i-a cumpărat-o. Prințul și prințesa nu se mai puteau sătura să-l privească. Stăteau în picioare, în camera lui, lângă patul lui și pur și simplu îl priveau și îl admirau, și nu le venea să creadă cât de goală era viața lor înainte ca minunea asta mică să se nască.

Și așa au trecut zilele lor de acum înainte, toți 3 împreună: prințul, prințesa și micul prinț. Peste ani și ani, prințul a crescut mare, dar a rămas la fel de frumos, și vrăjea toate fetele la fel cum făcea când era micuț. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ultima parte a poveștii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s