Go Fun Yourself

aygo-300x300SuperBlog mă întreabă ce aș face dacă aș avea 18 ani și aș primi cadou o mașină Toyota Aygo. Păi din întâmplare eu chiar am 18 ani… dar n-are cine să-mi facă cadou o mașină; poate doar de jucărie.

Dar totuși am putea să presupunem că aș primi o astfel de mașină. Ce aș face cu ea? Păi m-aș plimba peste tot prin țara asta, și poate chiar și în străinătate. Desigur, presupunând că banii de benzină nu reprezintă o problemă, și nici faptul că încă nu am carnet de șofer.

Deci să vedem ce am face în primul nostru an împreună! Păi în primul rând o să merg peste tot prin țară cu ea, o să străbat țara în lung și în lat, o să vizitez fiecare colțișor neexplorat până acum, o să cunosc oameni noi și o să-mi fac prieteni noi. După ce o să fac toate astea o să îmi iau prietenii și o să mergem într-o vacanță în UK, pentru că prietenele mele sunt înnebunite după această țară. Desigur, și pe mine mă atrage, de asta îmi doresc să merg.

O să fie cea mai frumoasă și mai utilă mașină, și mi-aș dori ca aceasta să rămână pentru toată viața a mea, și doar de expoziție, nu neapărat pentru că o s-o mai folosesc peste 50 de ani… dacă o să trăiesc până atunci.

De fapt, nu o să fie nici o problemă ce o să fac cu această minunată mașină dacă aș avea-o, problema e să o chiar am și atunci o să mă pot folosi de ea în orice mod posibil.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog, proba cu numărul 2: „AYGO. Go Fun Yourself”.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Go Fun Yourself&8221;

 1. Buna,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO – Mediapress Advertising

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s